Ultimele subiecte
2. Persoane "demne" de "blacklist"
Pagina 1 din 1
10052011
2. Persoane "demne" de "blacklist"
AȘTEPTĂM UPDATE-URI!
Viorel Costea, organizator Festivalul Vinului, organizația "Verde Crud" - Plângeri: 1
- Detalii: probleme cu plata (nu a achitat onorariile artiștilor, în calitate de organizator)
- Artiști implicați: Jukebox Band
Viorel Costea, organizator Festivalul Vinului, organizația "Verde Crud" - Plângeri: 1
- Detalii: probleme cu plata (nu a achitat onorariile artiștilor, în calitate de organizator)
- Artiști implicați: Jukebox Band
Marius Popa- Admin
Data de inscriere : 25/04/2011
Varsta : 45
2. Persoane "demne" de "blacklist" :: Comentarii
vioreldodoc a scris:stati departe de numele asta: Viorel Costea - tepar profesionist, un intreg festival nu si-a luat bani in urma evenimentului, Festivalul Vinului de acum cativa ani de la Palatul Parlamentului. Au fost cooptati trupa de balet, mc - Bleont, trupa Jukebox, sunet, lumini, scena si multi altii, cu contracte neonorate pana in ziua de azi. Acum se foloseste de organizatia lormata de el "verde crud" cu care face rost de fonduri de la sponsori si primarii si le directioneaza in buzunarul propriu, neplatind nici macar angajatii.
Asociația Adrenalitera din Râmincu Sărat, reprezentată prin Radu Fefceac.
M-a anunțat cu o zi înainte că nu se mai ține concertul (eu fiind deja în turneu).
A promis o compensație de 40% din suma discutată, banii care firește, nu au intrat niciodată în cont.
M-a anunțat cu o zi înainte că nu se mai ține concertul (eu fiind deja în turneu).
A promis o compensație de 40% din suma discutată, banii care firește, nu au intrat niciodată în cont.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Vin Mar 16, 2012 4:59 am Scris de Festival Imagine
» Sintetizator Ronald GW-7 ( scuze pentru editarea eronata-initiala:GW8)
Mier Ian 11, 2012 1:14 pm Scris de JustinianCioroianu
» Recomandare mixer pentru inregistrari
Lun Aug 22, 2011 6:26 am Scris de Gaina Daniel Andrei
» Caut basist
Sam Iun 11, 2011 12:13 pm Scris de Ionita Ovidiu-Savu
» Vând Boss PH-3 şi BD-2
Joi Mai 19, 2011 10:49 pm Scris de Vlad Vedeş
» 1. Locuri demne de "blacklist"
Joi Mai 12, 2011 4:47 am Scris de Marius Popa
» 2. Persoane "demne" de "blacklist"
Joi Mai 12, 2011 3:03 am Scris de Cyfer
» TC Helicon VoiceLive 2 Pedal