Muzicieni
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Inscrie-te online la Festivalul Imagine Romania 2012
2. Persoane "demne" de "blacklist" Icon_minitimeVin Mar 16, 2012 4:59 am Scris de Festival Imagine

» Sintetizator Ronald GW-7 ( scuze pentru editarea eronata-initiala:GW8)
2. Persoane "demne" de "blacklist" Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 1:14 pm Scris de JustinianCioroianu

» Recomandare mixer pentru inregistrari
2. Persoane "demne" de "blacklist" Icon_minitimeLun Aug 22, 2011 6:26 am Scris de Gaina Daniel Andrei

» Caut basist
2. Persoane "demne" de "blacklist" Icon_minitimeSam Iun 11, 2011 12:13 pm Scris de Ionita Ovidiu-Savu

» Vând Boss PH-3 şi BD-2
2. Persoane "demne" de "blacklist" Icon_minitimeJoi Mai 19, 2011 10:49 pm Scris de Vlad Vedeş

» 1. Locuri demne de "blacklist"
2. Persoane "demne" de "blacklist" Icon_minitimeJoi Mai 12, 2011 4:47 am Scris de Marius Popa

» 2. Persoane "demne" de "blacklist"
2. Persoane "demne" de "blacklist" Icon_minitimeJoi Mai 12, 2011 3:03 am Scris de Cyfer

» TC Helicon VoiceLive 2 Pedal
2. Persoane "demne" de "blacklist" Icon_minitimeMier Mai 04, 2011 11:52 am Scris de Lucian oros

» YouTube - recomandari
2. Persoane "demne" de "blacklist" Icon_minitimeMar Mai 03, 2011 12:02 pm Scris de Felix Sfura

2. Persoane "demne" de "blacklist"

In jos

10052011

2. Persoane "demne" de "blacklist" Empty 2. Persoane "demne" de "blacklist"

AȘTEPTĂM UPDATE-URI!

Viorel Costea, organizator Festivalul Vinului, organizația "Verde Crud" - Plângeri: 1
- Detalii: probleme cu plata (nu a achitat onorariile artiștilor, în calitate de organizator)
- Artiști implicați: Jukebox Band
Marius Popa
Marius Popa
Admin

Data de inscriere : 25/04/2011
Varsta : 45

Sus In jos

Distribuie acest articol pe: reddit

2. Persoane "demne" de "blacklist" :: Comentarii

Marius Popa

Mesaj Mar Mai 10, 2011 9:12 am  Marius Popa

vioreldodoc a scris:stati departe de numele asta: Viorel Costea - tepar profesionist, un intreg festival nu si-a luat bani in urma evenimentului, Festivalul Vinului de acum cativa ani de la Palatul Parlamentului. Au fost cooptati trupa de balet, mc - Bleont, trupa Jukebox, sunet, lumini, scena si multi altii, cu contracte neonorate pana in ziua de azi. Acum se foloseste de organizatia lormata de el "verde crud" cu care face rost de fonduri de la sponsori si primarii si le directioneaza in buzunarul propriu, neplatind nici macar angajatii.

Sus In jos

Cyfer

Mesaj Joi Mai 12, 2011 3:03 am  Cyfer

Asociația Adrenalitera din Râmincu Sărat, reprezentată prin Radu Fefceac.
M-a anunțat cu o zi înainte că nu se mai ține concertul (eu fiind deja în turneu).
A promis o compensație de 40% din suma discutată, banii care firește, nu au intrat niciodată în cont.

Sus In jos

Mesaj   Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum